top of page
Zoeken
  • Elvama Travel

Geniet van de Afrikaanse bush vanuit je woonkamer

Hoewel we momenteel niet kunnen reizen, houdt dit ons echter niet tegen om nog steeds te genieten van de natuur en de Afrikaanse bush - althans virtueel!


Naast verschillende natuurdocumentaires en tv shows, zijn er ook een aantal initiatieven vanuit verschillende lodges en parken in het Greater Kruger om het leven LIVE in de bush tot bij ons in de woonkamer te brengen.


Hieronder vind je enkel van onze favoriete documentaires en live safari's op onze to-watch lijst:


- WildEarth Safari Live (Youtube) Al jarenlang een favoriet van het Elvama Team, WildEarth organiseert dagelijks LIVE een ochtendsafari (05u30-08u30) en namiddagsafari (15u30-18u30). Tijdens elke safari nemen professionele gidsen je mee op safari in het Djuma Private Game Reserve in het Greater Kruger. Alles gebeurt live, dus laat je verrassen door wat de bush die dag in petto heeft. Sit back, relax & enjoy!


- Our Planet (Netflix) Deze achtdelige natuurdocumentaire brengt de volledige natuurwereld prachtig in beeld met een focus op de ecologische problemen en de impact van de mens op de natuur. Voor liefhebbers van de Afrikaanse bush raden we zeker de aflevering "From deserts to grasslands" aan. Nog niet overtuigd? De serie heeft de legendarische David Attenborough als verteller!


- Keeping up with the Kruger (Animal Planet) Een indringende en unieke inkijk in de dagelijkse activiteiten en avonturen van de toegewijde mensen die werkzaam zijn in het Kruger National Park. Animal Planet zendt geregeld heruitzendingen uit van deze serie, hou dus zeker je tv gids in de gaten!


- Naledi - A baby elephant's tale (Netflix) Deze documentaire volgt het ontroerende verhaal van Naledi, een weesolifantje. Wetenschappers en parkwachters proberen Naledi te redden in een opvang in Botswana in hun strijd om de hele soort te beschermen tegen het stropen voor ivoor.


Heb je zelf een favoriete documentaire, film of live stream in de bush, deel deze dan zeker hieronder!
94 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page