top of page

Groepsreizen

LESS HASSLE, MORE OPTIONS

Bekijk meer

Anker 1

KLEINE GROEP

We houden de groepen klein (max 14 personen), zo kan je steeds genieten van een intense en persoonlijke ervaring. De groep leer je vooraf al kennen tijdens een gezellige samenkomst vòòr de reis.

NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING

Onze groepsreizen worden ter plaatse begeleid door een Nederlandstalige begeleider van het Elvama Travel team met een grondige kennis van Zuid-Afrika.

MEET THE LOCALS

We worden ter plaatste persoonlijk ontvangen en mede rondgeleid door verschillende locals, waardoor we echt worden ondergedompeld in de lokale cultuur. 

ALL-IN PRIJS

Geen onaangename verrassingen tijdens de reis - wij werken met een all-in prijs formule. Enkele kleine zaken kunnen enkel ter plaatse betaald worden, dit wordt vooraf altijd duidelijk gemeld.

VERSCHILLENDE FORMULES

We organiseren groepsreizen voor zowel culinaire liefhebbers, sportieve genieters en jongere avonturiers. Ontdek hieronder onze verschillende formules en wat best bij je past.

GROEPSREIS OP MAAT

Ben je met een groep familie of vrienden van minimum 8 volwassen personen, dan kunnen we een begeleide groepsreis op maat uitwerken voor jullie groep. Contacteer ons voor meer info.

bekijk

ONZE VERSCHILLENDE FORMULES

formules groep
swartland%20-%20%E2%94%AC%C2%AE%20Pieter

Het beste van culinair Zuid-Afrika

The classic wine & dine

Deze groepsreis combineert het beste van culinair Zuid-Afrika in de Westkaap met een unieke safari ervaring in het Greater Kruger. De groep wordt persoonlijk ontvangen door de wijnmakers en/of eigenaars en we krijgen uitgebreide exclusieve wijnproevingen. We dineren ook in de meest geloofde restaurants van het land. 

75543484_158521232210546_693766364105120

Voor de sportieve genieters

Cycle the vineyards

We combineren wijnproeven en fine dining met adembenemende fietsroutes in de Westkaap, zowel road cycling als mountainbiking. We trotseren bergpassen, we rijden door de wijngaarden en we fietsen een deel van de wereldbekende Cape Argus!

eelco-bohtlingk-Vl2OBElyJu4-unsplash.jpg

Ongerepte natuur

Ontdek Namibië

Deze Namibië reis omvat de highlights van dit prachtige land waaronder de uitgestrekte duinen van Sossuvlei, de wrakken van de Skeleton Coast en het wildlife van Etosha National Park

Sani-Pass-Drakensberg-South-Africa-mount

Combineert het beste van noord, oost en zuid in Zuid-Afrika

Explore more

The classic wine & dine groepsreis in de Westkaap wordt aangevuld met een bezoek aan de historische battlefields in KwaZulu-Natal en de indrukwekkende Sani Pass in de Drakensbergen, de hoogste bergpas van Zuid-Afrika. 

bottom of page