top of page
eelco-bohtlingk-Vl2OBElyJu4-unsplash.jpg

Best of both worlds

Bekijk meer

best of bot
ff22c66b5f7d9b60ec981b2f7411ed0d.png

23 dagen/22 nachten

vlucht.jpg

Heen: Brussel - George

Lokale vluchten: Kaapstad - Windhoek, Sossuvlei - Damaraland, Skeleton Coast - Windhoek

Terug: Windhoek - Brussel

locatie.jpg

Zuid-Afrika & Namibië

PLANNING

DAG 1

Vlucht Brussel - George

Tsitsikamma-Zipline.jpg

DAG 5 - 6 | Oudtshoorn

Rij verder tot in Oudtshoorn. Bezoek de Cango Caves en een struisvogelboerderij. Rijd de Swartbergpas op met één van de mooiste zichten in Zuid-Afrika.

johan-serfontein-_70KnYJVCEw-unsplash.jp

DAG 8 - 9 | de wijnlanden

Bezoek de wijnlanden van Zuid-Afrika. Verken een namiddag het gezellige stadje Franschhoek en bezoek het wijndomein Rickety Bridge Winery of Glenwood Wine Estate. Start je dag in Stellenbosch met een bezoekje aan Oom Samie se winkel, wandel doorheen de straten rond de universiteit van Stellenbosch en eindig de dag met een wijnproeverij bij Muratie Wine Estate.

fungai-tichawangana-5DdUckDDBNM-unsplash

DAG 13 | vlucht Windhoek

Namibië, here you come! Namibië is een prachtig land met dramatische woestijnlandschappen, een compleet andere omgeving dan het groene Zuid-Afrika. Vandaag vlieg je van Kaapstad naar Windhoek.

regionsSossusvlei TreesOfDeadvleiMikkel

DAG 17 - 18 | Damaraland

Je vliegt verder richting Damaraland. Dit is een prachtig ruig woestijnlandschap in het noorden van Namibië. Hier verblijf je in een eco-friendly luxury lodge waar je de kans krijgt om op zoek te gaan naar de unieke, zeldzame woestijnolifanten. Geniet van de prachtige sterrenhemel rond hun '"boma" kampvuur.

fbb2c5d3-96a7-4f05-98a9-f0fa9e3db655-Nam

DAG 21 | Windhoek

Je vliegt terug richting Windhoek waar je nog geniet van je laatste volle dag in Afrika. Je verblijft in een prachtige wellness lodge. 

DAG 2 - 4 | Tsitsikamma

Welkom in Zuid-Afrika! Je begint deze reis met de prachtige Garden Route en je verblijft de volgende nachten in het gezellige stadje Knysna. Van hieruit kan je het Tsitsikamma National Park bezoeken, een prachtige regio waar je een hoop avontuurlijke activiteiten kunt doen. Maak een stop bij Bloukrans en spring van de hoogste commerciële bungee jump ter wereld en doe een zipline tour doorheen de bergen. 

oudtshoorn-hotels-zuid-afrika.jpg

DAG 7 | Hermanus

Vandaag rijd je door naar Hermanus, het einde van de Garden Route. Het is een langere rit maar met gezellige "padstalls" onderweg. Kijk zeker uit voor walvissen op je rit langs de kustlijn! Geniet van het verkennen van dit stadje.

Elvama - © Pieter D'Hoop-22.jpg

DAG 10 - 12 | Kaapstad

Neem deze tijd om de Kaap te ontdekken. Indien het weer dit toelaat, kan je de kabellift omhoog nemen naar de top van de Tafelberg. Sportievelingen kunnen de Tafelberg ook beklimmen met onderweg prachtige views over de stad. Rijd langs de kust richting Kaappunt en rijd langs de beroemde Chapmans Peak Drive en stop bij Boulders Beach om de pinguïnkolonie te ontmoeten voordat je doorrijdt naar Cape Point Nature Reserve. Bezoek het V & A waterfront met leuke winkeltjes en restaurantjes of kies voor wat cultuur en geschiedenis en neem de Robben Island-veerboot die je naar het eiland brengt waar Mandela 27 jaar lang werd gehouden.

DAG 14 - 16 | Sossusvlei

Na je korte verblijf aan Windhoek vlieg je verder richting het Kulala Wilderness Reserve, waar je verblijft in een luxueuze lodge . Dit is het perfecte uitvalspunt voor een bezoek aan de duinen van Sossusvlei. Bezoek van hieruit het Kulula Wilderness Reserve met de quad bike, luchtballon, safarijeep of te voet en ervaar de uitgestrekte landschappen en duinen van Namibië. Geniet 's avonds van de prachtige sterrenhemel met een unieke dinner under the stars.

Damaraland-Slider03.jpg

DAG 19 - 20 | Skeleton coast

Je neemt opnieuw het vliegtuig en vliegt door tot de Skeleton Coast. De Skeleton Coast is de kustlijn van de Namibwoestijn vol roestige scheepswrakken. Het is een unieke bestemming en één van de meet verlaten plekjes in Afrika. Hier kan je ook verschillende wilde dieren spotten zoals hyena's en grote kolonies van zeeleeuwen.

DAG 22 | vlucht Brussel

Je reis naar Zuid-Afrika & Namibië is helaas op zijn einde gekomen. Vandaag vlieg je terug vanuit Windhoek richting Brussel.

bottom of page