Wine & Dine + Safari

15/09/2021 - 28/09/2021

 

Download hier het volledige programma.

- kleine groep

- persoonlijke ontvangst op alle wijndomeinen

- toprestaurants: La Petite Colombe en Overture

- Sidecar tour rond Kaapstad

- volledige lodge op safari exclusief voor de groep voor een intieme sfeer

Unieke punten
Belangrijk te weten

- Onze groepsreizen worden ter plaatse begeleid door een Nederlandstalige begeleider van het Elvama Travel team met een grondige kennis van Zuid-Afrika.

- Door onvoorziene omstandigheden kan in de voorgestelde planning verschuivingen of veranderingen gedaan worden. We proberen steeds de planning zoveel mogelijk te benaderen en indien er veranderingen dienen te gebeuren zullen deze veranderingen gelijkwaardig of beter zijn dan het originele.

- Deze reis is geschikt voor 18+. Iedereen die over een normale conditie en mobiliteit beschikt kan zich inschrijven voor deze reis.

- De focus in de Kaap ligt op de prachtige wijngebieden Stellenbosch, Franschhoek, Constantia, Hemel-en-Aarde, Botrivier. Wijn, culinaire hoogstandjes en cultuur staan centraal in deze reis. Natuurlijk bezoeken we ook de belangrijkste trekpleisters in de Westkaap zoals Cape Point, V&A Waterfront en Tafelberg.

- Safari is één van de meest unieke dingen om te doen in Zuid-Afrika. Safari's worden gedaan in open 4x4 safari jeeps voor een intense beleving met een lokale safarigids. De lodge is gelegen in Big Five gebied in Greater Kruger waar de grenzen tussen Krugerpark en de omliggende gebieden open zijn. Dit betekent dat dieren vrij rondlopen op een gebied van meer dan 20.000 km². Safari is onvoorspelbaar maar heeft veel in petto! Laat je verrassen.

Elvama Travel

Gentsestraat 110

8890 Moorslede

Tel: 051 78 08 08

info@elvama.be

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

deel van Elvama Wines

© 2020 by Elvama Travel